Organiseer eenvoudig die grote stapel jassen in de hal met een S haak zwart

S haak zwart

Iedereen heeft wel eens een grote stapel jassen in de hal zien liggen. Dit gebeurt wel eens op verjaardagen wanneer iedereen langskomt. Maar ook de eigen jassen kunnen soms opstapelen, zeker als ze van de kapstokhaak vallen. Om hier eenvoudig een oplossing voor te vinden kun je overwegen om een S haak zwart te gebruiken in combinatie met een roede of kapstok met lusjes of ringetjes. 

Je kunt veel jassen kwijt aan een roede met een S haak zwart

Je kunt door S haken te gebruiken veel jassen aan één kapstok kwijt en zelfs sjaals en hoeden ophangen. Dit maakt een roede met een S haak zwart zeer geschikt, omdat je meerdere S haken aan een roede of stalen stang kunt hangen. Je kunt simpelweg de jassen die je minder vaak gebruikt aan de kant schuiven om zo gemakkelijk de jas die nodig hebt te pakken. Ook kun je veel jassen kwijt aan een kort stukje roede. En bovendien blijven de jassen goed hangen doordat je een jas met het lusje echt aan een stevige S haak zwart kunt hangen. De jassen zullen zelden naar beneden vallen wanneer je ze aan het lusje ophangt en een S haak zwart bied ook voldoende stevigheid voor het ophangen van sjaals.

Maak je eigen kapstok met een S haak zwart

Een S haak zwart kun je ook uitstekend gebruiken om een kapstok die al lusjes of ringetjes heeft, af te maken. Je kunt eenvoudig S haken door de lusjes halen om zo haken te creëren waaraan je de stapel jassen kan ophangen. Dit is ook goed zelf te maken. Je kunt bijvoorbeeld in een oude kapstok of in een mooi stuk hout meerdere gaten boren. Daarna kun je door deze gaten een S haak zwart bevestigen. Heb je een kapstok met gaatjes of ringetjes? Je hoeft er geen kledinghangers aan te hangen om je jas op te bergen. Een S haak zwart is al voldoende.

Gebruik een S haak zwart overal in huis

Door S haken te gebruiken voor je kapstok, kun je de hal netjes en georganiseerd houden. De kapstok is echter niet de enige plaats waar je een S haak zwart kunt gebruiken. Een S haak is bijvoorbeeld ook geschikt om theedoeken aan op te hangen in de keuken. Of wat dacht je van die leuke lampionnen? Die kun je ook ophangen aan een S haak zwart onder de overkapping in je tuin.